Om Oss

Nejtilled.se är en oberoende webbplats som ger omfattande information om erektil dysfunktion (ED), och erbjuder bästa medicinska lösningar för att förbättra din sexuella hälsa och återfå manlig makt. Sex är en oumbärlig del av vårt liv och vårt jobb är att hjälpa dig att njuta av det igen.

Människor älskar sex, vi behöver sex, det är hur vi ansluter, det påminner oss om att vi lever, det är det tredje mest grundläggande mänskliga behovet, efter mat och bra filmpopcorn.” Billy Crystal

Innehållet på webbplatsen är skrivet på ett opartiskt sätt med avseende på medicinsk etik och praktik. Det syftar främst till att ge utbildningsstöd för dem som lider av ED och andra relaterade tillstånd.

Faktum är att endast 1 av 10 män med ED känner sig bekväma när de diskuterar deras hälsotillstånd med sin läkare. Impotens visar sig vara snarare ett “besvärligt” ämne att prata om. Låt än gå till det lokala apoteket för att fråga om behandlingen. Vår uppgift är att hjälpa dig igenom.

Nejtilled.se innehåller en beskrivning av populära ED-mediciner, samt ger möjlighet att beställa några av dem online. Vi rekommenderar att du konsulterar din läkare eller apotekspersonal angående diagnos och behandling innan du gör en beställning.

Även om allt material är skriven av vårt team av författare med medicinsk expertis, är de inte på något sätt en ersättning för en professionell och personlig medicinsk rådgivning.

Vårt mål är att skapa en värdefull resurs som kombinerar en betydande kunskapsbas och ett pålitligt och prisvärt online-apotek som ger dig det bästa valet av ED-behandlingar som finns på marknaden.

Nej till ED!
Dr Jonas Fredriksson