Att behandla erektil dysfunktion med Kamagra

Köpa Kamagra på nätet

ED, eller erektil dysfunktion som det kallas, är vanligare än man tror hos män. Av alla män är över 40% drabbade i åldrarna över 40 år. Detta innebär dock inte att alla av dessa ständigt lider av det. Tillståndet kan vara pågående, men det kan också uppstå då och då.

Tack vare ett stort intresse hos läkemedelsföretag och forskare, finns det också god hjälp att få. Av de mediciner som idag finns på marknaden är Kamagra en av de populäraste när det gäller behandling av erektil dysfunktion.

Kamagra Oral Jelly 100mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 10 portionspåsar kr565 kr538
Kamagra Oral Jelly 100mg 30 + 5 portionspåsar kr1410 kr1343
Kamagra Oral Jelly 100mg 63 + 7 portionspåsar kr2321 kr2210
Kamagra Oral Jelly 100mg 90 + 8 portionspåsar kr3142 kr2993
Kamagra Oral Jelly 100mg 110 + 9 portionspåsar kr3466 kr3301

Kamagra 100mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Kamagra 100mg 12 tabletter kr576 kr549
Kamagra 100mg 20 tabletter kr891 kr849
Kamagra 100mg 32 tabletter kr1255 kr1195
Kamagra 100mg 60 + 4 tabletter kr2084 kr1985
Kamagra 100mg 84 + 6 tabletter kr2737 kr2607
Kamagra 100mg 120 + 6 tabletter kr3424 kr3261
Kamagra 100mg 180 + 6 tabletter kr4521 kr4306
Kamagra 100mg 360 + 6 tabletter kr8695 kr8281

Har du provat Starbucks nya varma dryck Kamagraccino?
En kopp och du är uppe hela natten.

Vad är Kamagra?

Kamagra är ett unikt läkemedel som hjälper män med ED. Från början var tanken att ta fram en medicin som skulle förbättra blodflödet till hjärtat och hjälpa vid hjärt- och kärlsjukdomar. Det visade sig dock att medlet var mer effektivt när det gällde att avhjälpa problem med erektion. Fenomenet som ligger till grund för alltsammans är just att läkemedlet ska hjälpa blodet att flöda bättre och därmed nå ut till de vener som finns i mannens penis. Det hjälper även till att göra musklerna mer avslappnade, vilket är en förutsättning för att blodet ska kunna flöda smidigare.

Innan vi går in på den behandling som finns att få ska vi titta lite närmare på vad erektil dysfunktion egentligen är.

Vad är erektil dysfunktion?

Benämningen erektil dysfunktion betyder störning i erektionen, det man förr i vardagligt tal kallade impotens. Numera håller man sig mer till den vetenskapliga termen, då impotens egentligen är missvisande eftersom det handlar om mer än enbart impotens.

För att erektion ska ske måste svällkroppar i mannens penis fyllas med blod. Vid vissa tillstånd händer inte detta, antingen inte alls eller inte tillräckligt, och det är detta som kallas erektil dysfunktion.

Orsakerna till detta kan vara många. Ofta kan det handla om bakomliggande kroppsliga sjukdomar som ställer till det, eller kan orsakerna vara helt och hållet psykologiska. Oavsett vilket är det ett jobbigt tillstånd. Mannen kan på grund av sina problem inte genomföra samlag, och detta kan i sin tur leda till annat som relationsproblem och dålig självkänsla.

Kroppsliga åkommor som inverka negativt på förmågan att få erektion kan vara:

 • högt blodtryck
 • diabetes
 • hjärt- och kärlsjukdomar
 • skador som av en eller annan anledning har uppkommit

Vissa gånger hittar man dock inga kroppsliga sjukdomar, och då kan det istället handla om psykologiska bakomliggande orsaker. Dessa kan vara exempelvis:

 • depression
 • dåligt självförtroende
 • problem i relationen
 • stress
 • prestationsångest

Vid rent kroppsliga åkommor kan ett läkemedel som Kamagra vara den enda lösningen för mannen att återfå ett normalt fungerande sexliv. Vid psykologiska orsaker kan det hjälpa att försöka komma tillrätta med problemen och nysta upp vad som är fel. Dock kan ett läkemedel vara till stor hjälp även här, då det vid ED är lätt att hamna i en ond cirkel. Om svårigheten att få erektion uppstod på grund av stress, kan stressen att inte få stånd göra det hela ännu värre. Med hjälp av Kamagra kan en del av den här stressen undvikas, och vägen tillbaka till ett normalt sexliv kan börja.

I det stora hela ger alltså läkemedel som Kamagra många fördelar då det hjälper vid såväl kroppsliga som psykologiska orsaker.

Hur ska Kamagra tas?

Kamagra är avsett för oralt intag, det vill säga man sväljer det. Det rekommenderas att man tar detta läkemedel ungefär en timme före samlag. För bästa effekt ska man undvika att äta någon stor och fettrik måltid precis innan. Detta gör nämligen att effekten avtar.

Medicinen absorberas i blodet cirka 30 till 60 minuter efter intaget och börjar då verka genom att hämma enzymet PDE5 (fosfodiesteras-typ) som finns i penis. Det här enzymet är det som vanligtvis hindrar penis från att erigeras då det motverkar att musklerna i penis slappnar av. När Kamagra fullständigt tagits upp av kroppen hindras PDE5 helt och därmed kan musklerna slappna så att erektion uppstår.

För att detta ska kunna ske måste det också finnas någon form av sexuell stimulans. Medicinen orsakar i sig inte erektion, utan hjälper till så att den uppstår vid sexuell aktivitet. Precis på samma sätt som det gör då mannen inte har några problem. Det är heller ingen fara att ta Kamagra utan att genomföra något samlag. Medicinen går ur kroppen efter några timmar oavsett om medicinen så att säga ”utnyttjas” eller ej.

Du ska inte ta Kamagra mer än en gång per dag. Ta heller inte tillsammans med alkohol. Inte för att det innebär någon fara, men effekten av medicinen kan bli betydligt sämre.

I övrigt påverkas inte kroppen av Kamagra. Om du och din partner exempelvis planerar att skaffa barn kan du vara helt lugn med att sperman inte påverkas av läkemedlet. Den verkningsfulla substansen har enbart effekt på muskler och blodflöde för att hjälpa till med erektionen, inget annat.

Vem kan ta Kamagra?

Alla fullt friska män kan ta Kamagra. Den som har några sjukdomar i botten bör dock kolla upp detta så att dessa inte förvärras vid intag av läkemedel av det här slaget.

Ska man använda medicinen regelbundet kan det också vara bra att göra en hälsokontroll. Detta för att utesluta krämpor som kan finnas utan att synas. Som med så många andra läkemedel är det viktigt att kontrollera så att exempelvis blodtrycket är normalt. Vidare bör man vara extra försiktig om man har någon hjärt- eller kärlsjukdom och även diabetes.

Hur länge sitter effekten i?

Kamagra är verkningsfullt i cirka 5-6 timmar efter att du tagit det. Det kan variera lite beroende från person till person. Det börjar också verka efter 30-60 minuter efter att du svalt det.

I vilken form finns Kamagra?

Kamagra finns i både tablettform och som flytande gelé. Tabletter finns som 100 mg. Detta är också den maxdos som anges per dag. Även gelén kommer i 100 mg.

Skillnaden mellan gelé och tabletter är att gelén verkar något snabbare när du tagit den. Här räcker det att du tar det 15-30 minuter före samlag. I övrigt är effekten densamma. Gelén kan med fördel användas av den som ogillar att ta tabletter. Den löses upp i vatten och är enkel att ta. Dessutom finns den i olika smaker.

Biverkningar

I likhet med de flesta mediciner har även Kamagra vissa biverkningar. Om man tillför ett läkemedel till kroppen är det ofrånkomligt att man också kan få vissa oönskade effekter av det. Dock måste man tänka på för- och nackdelar och väga dessa mot varandra. Vitsen med ett läkemedel är ju just att fördelarna ska överväga. Och att uppleva en mild biverkning som tillfällig ansiktsrodnad är i alla fall för de flesta ett väldigt lågt pris att ”betala” för att få igång ett normalt sexliv igen.

Kamagras biverkningar är dessutom milda och snabbt övergående. Vissa märker dem inte alls, medan andra kan känna av dem lite lätt. Framför allt är de inte farliga. Läkemedel testas ständigt och kontrolleras noggrant innan de släpps på marknaden. Och då Kamagra är en väl beprövad medicin mot ED kan man känna sig säker när man tar den.

De biverkningar som i få fall kan förekomma är bland annat:

 • magbesvär
 • diarré
 • huvudvärk
 • ansiktsrodnad
 • urinvägsinfektion

De allra flesta som tar Kamagra anser dock att de positiva effekterna överstiger de få biverkningar som finns. Patienter som behandlats med Kamagra har visat 80% förbättring när det gäller erektion, penetration och upprätthållande av erektionen under en längre stund.

Det är dock viktigt att komma ihåg att vara uppmärksam på eventuella biverkningar. Upplever du något som inte anges som biverkning ska du genast sluta ta medicinen och kolla upp med läkare vad det kan bero på. Det finns även vissa otroligt ovanliga biverkningar, som exempelvis allergiska reaktioner. Om du mot förmodan skulle uppleva att du blir svullen på läpparna eller känner yrsel bör du också uppsöka sjukvården.

Allvarligare biverkningar är sådant som i sällsynta fall kan uppstå vid all sorts medicinanvändning och är inte unikt för just Kamagra. Som alltid när man medicinerar ska man vara noggrann och inte avfärda om man känner några allvarliga biverkningar. Men man behöver heller inte oroa sig av sådana biverkningar som anges som vanliga.

Original jämfört med annat

Det finns numera ganska många läkemedel mot ED ute på marknaden. Många av dem är likartade, en del är till och med samma mediciner under olika namn. Men det finns också vissa skillnader mellan en del av dem.

För det första finns det de ursprungliga medicinerna, det vill säga de som var de första att hitta ut på marknaden och lanserades av de stora läkemedelsbolagen. Dessa är vanligtvis ganska dyra, varför det också uppkommit alternativa läkemedel som bygger på exakt samma verksamma ämnen. Man kan jämföra det med andra varor som är skyddade av ett varumärke, och de som är exakt likadana förutom att de inte har det ursprungliga märkets logga på sig.

När det gäller Kamagra bygger detta på samma ämne som finns i Viagra. Den aktiva ingrediensen i båda dessa mediciner är sildenafilcitrat.

Den stora skillnaden mellan dessa båda mediciner är priset. Precis som en märkeströja är dyrare för att den har sitt märke på bröstet är dock kvaliteten exakt densamma som en tröja utan märket när det är tillverkad av precis samma material.

Så varför ska man då välja just Kamagra?

Det finns några fördelar när när gäller Kamagra jämfört med annat som exempelvis Viagra.

 • Priset. Som vi redan nämt är Kamagra betydligt billigare än ”märkesvarorna” av samma sort. De hjälper på exakt samma sätt, men du betalar mindre för det. Just priset är ofta en avgörande faktor för många när det handlar om att avhjälpa sådana här problem. De originalversioner som finns av läkemedlet kostar ofta ganska rejäla summor. För vissa blir budgeten helt enkelt för ansträngd och personen måste därför avstå från det. Med mediciner som Kamagra kan alla få hjälp, oavsett hur deras ekonomiska situation ser ut.
 • Du slipper uppsöka läkare för att få det. De mediciner som säljs på vanliga apotek kräver recept. Därmed måste du boka tid hos läkare, vänta i kanske månader och behöva redogöra för din situation och varför du vill ha läkemedlet. Ofta är detta en helt onödig process då det numera finns mycket information tillgänglig på nätet. Den som redan är stressad och mår dåligt på grund av sina erektionsproblem mår man knappast bättre av att behöva manglas igenom den ganska komplicerade procedur det faktiskt är innan du står med ditt recept i handen.

“Sex är en del av naturen. Jag går med naturen.” Marilyn Monroe

Var köper man Kamagra?

Kamagra finns i Sverige enbart att köpa online i nätbutiker. Det innebär att du som vill köpa Kamagra slipper krångla med läkartider och lämna in recept utan istället får din medicin direkt hem i brevlådan. Dessutom till en betydligt lägre kostnad.

Att tänka på när man tar Kamagra

Att köpa Kamagra är enkelt. Det finns dock några regler att ta fasta på så att man säkert blir nöjd med sitt köp.

 • Välj inte första bästa onlinebutik när du köper Kamagra. Läs omdömen, kolla upp sidan, ta gärna kontakt med dem och fråga om deras produkter. Seriösa handlare kan svara på frågor.
 • Köp inte bara för att det är billigt. Visst är det trevligt att köpa något till lägre pris, men låt inte jakten på några öre riskera att du får sämre kvalitet på din medicin. Det är alltid viktigt att läkemedel är av högsta kvalitet. Snåla alltså inte in på detta. Att handla på nätet är ändå betydligt billigare att än på ett valigt apotek.
 • Läs information om medicinen innan du börjar ta den. Jämför gärna lite olika sorter och doseringar för att veta vad som gäller om just din medicin.
 • Ta en hälsokontroll så att du inte bär på några sjukdomar som är olämpliga när du tar Kamagra. Det kan vara såpass enkla saker som att kolla blodtrycket. Kort sagt, håll lite extra koll på hälsan när du äter den här sortens läkemedel.

Sammanfattning

Om du håller dig till reglerna ovan och dessutom noggrant följer doseringsanvisningarna, kommer du få stor glädje av Kamagra. Den hjälper dig inte på något magiskt vis att genast få ett perfekt sexliv och fantastiska relationer, men den hjälper dig med erektionen så att du får tillbaka det fungerande sexliv du hade innan problemen började. Och därmed är vägen mer öppen till att även få ett lyckligt sexliv och en varaktig relation!

Dr Jonas Fredriksson